Business Joy by Design

Met plezier groeien in je business, dankzij Human Design

Je hoofd loopt over. Je hebt ’s avonds geen rust, want je to-do-lijst is nog eindeloos. En je wil wel groeien, maar waar haal je de tijd vandaan?

De lol is eraf, eigenlijk twijfel je zelfs af en toe of je nog wel door moet gaan met je eigen bedrijf. Dat kan natuurlijk nooit je bedoeling zijn!

Let’s bring JOY back!

Ik help je om weer met plezier te ondernemen.

Aan de hand van je Human Design Chart geef ik je inzichten die je helpen om terug bij jezelf te komen, waardoor je keuzes gaat maken die écht bij je passen en jij de leukste klanten gaat aantrekken.

Daarnaast kijk ik samen met jou naar hoe je je bedrijf hebt vormgegeven en breng er overzicht en structuur in aan, waardoor jij ruimte in je agenda en rust in je hoofd krijgt. Zo heb je ineens tijd voor al die mooie plannen die door je achterhoofd spoken.

Ondernemen met plezier

Tijd is je meest waardevolle bezit

Loopt het niet helemaal lekker in je bedrijf?

Voel jij je steeds vaker gefrustreerd, omdat het allemaal nét niet gaat zoals jij wil?

Heb je geen overzicht?

Voel je je overweldigd?

Zit je hoofd vol? 

Word je geleefd door de drukte van alledag?

Heb je al meerdere dure systemen geprobeerd, maar klopt dat nog steeds niet helemaal en ga je daarom telkens terug naar hoe je het altijd al deed?

Die vrijheid van ondernemen waar iedereen het over heeft? En waar jij eigenlijk ook voor ging… wat is dat?

Marieke in Gesprek

Als je je in bovenstaande herkent is de kans groot, dat je nog niet de manier van ondernemen hebt gevonden, die écht bij jou past als persoon, en je daarom maar van alles door elkaar doet. Een gratis e-book hier, een webinar volgen daar. Social media aanpak zus, marketingtrucje zo…

Ieder mens is anders en dus past een standaard plan van aanpak niet, want iedereen heeft andere behoeftes en methodes die voor hen werken. Logisch, want dat zit gewoon in je.
Bij je geboorte wordt jouw energetische DNA in een blauwdruk vastgelegd, jouw HUMAN DESIGN. Hierin ligt ook vastgelegd wat voor jou werkt, en wat niet.

Ik geef je inzicht wat voor jou werkt door je mee te nemen in jouw Human Design Chart en vervolgens de verbinding te leggen met jou als ondernemer en jouw bedrijf. Waar liggen jouw krachten en wat zijn je potentiële valkuilen? We kijken samen naar wat voor jou de beste manier is om je onderneming in te richten en ik geef je het overzicht terug. Na dit traject kun jij met praktische handvatten verder, en weer met plezier door met jouw business.

 

Ik help jou om moeitelozer te ondernemen.
2 maanden traject:

Met plezier groeien in je business, dankzij Human Design

4 online 1-op-1 coachingsessies + Livedag

One size fits NOT all!
Persoonlijke coaching, op maat. Aan de hand van jouw persoonlijke Human Design gaan we kijken wat werkt voor jou. Als persoon en als onderneming.

Where you are a year from now,
Will be determined by the choices you make today

Brad Trunbull

Business Joy by Design

Business Joy by Design - wat levert het je op?

In 2 maanden tijd help ik jou, op een manier die bij JOU past, om je business naar jouw hand te zetten. Zodat jij de ruimte voelt om je weer te richten op waar je blij van wordt, en zo ook weer met plezier kunt ondernemen en kunt gaan groeien.

Dit traject is maatwerk, en wordt helemaal op jou afgestemd. Ik gebruik hiervoor je Human Design chart en combineer dit met al mijn ervaring en kennis. Een precieze invulling van het traject kan ik je nu dus nog niet geven, maar ik begrijp ook dat je wel een idee wil hebben van waar we mee aan de slag gaan.

We gaan terug naar de basis.

  • Hoe wil jij je bedrijf inrichten?
  • Wat past bij jou?
  • Wat past bij jouw chart?

Vervolgens kun je op basis van die informatie andere beslissingen nemen. Je kunt je business anders inrichten en daardoor meer tijd en ruimte overhouden om met andere dingen aan de slag te gaan.

Een greep uit de verschillende aspecten van je business waar ik met je naar kan kijken:

Hoe werk je samen met je klanten? Op welke voorwaarden doe je dat? Wil/moet je bijvoorbeeld wel ’s avonds bereikbaar zijn? We kijken naar JOUW ideale manier van werken, en welke voorwaarden en grenzen daarbij horen.

Hoe zit je aanbod in elkaar? En past dat bij jou? Of is dat ooit zo opgezet omdat je denkt dat het zo hoort en voel jij je er eigenlijk niet helemaal optimaal bij? Kunnen we dat misschien anders vormgeven?

Ik breng overzicht en structuur aan in de processen en workflow binnen jouw bedrijf. Door mijn logistieke achtergrond denk ik in flowcharts, dus we gaan het lekkerder stroomlijnen.

Waar kun je tijd vandaan halen om te groeien, waar zitten je kansen. Maar ook, wat zijn de dingen die voor jou niet lekker zullen werken, omdat dit nu eenmaal niet in jou als persoon zit. En dat is ook oké! Je kunt het maar weten.

We kijken dus naar je totale business!

Naar hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij je lekker voelt in je bedrijf en de klanten aantrekt die bij jou passen. En naar hoe we je workflows, processen, en je totale business zo kunnen inrichten dat je tijd kunt vrijmaken om te kunnen werken aan de groei van je bedrijf.

Zodat jij weer met plezier onderneemt!
Waar gaan we naar kijken?

Wanneer is dit echt wat voor jou?

Echt wat voor jou
Z

Je hoofd loopt over.
Je hebt ’s avonds geen rust, want je to-do-lijst is nog eindeloos,

Z

Je hebt wel klanten,
Maar dit zijn niet de klanten waar je écht blij van wordt. Je stelt ook geen grenzen en laat je klanten je dag bepalen.

Z

Je hebt genoeg ideeën op de plank liggen en je wil groeien,
Maar twijfelt of je dat wel kan… Want hoe dan?! Je komt nu al tijd tekort.

Z

Je hebt wel eens met een VA gewerkt, maar dat was het ook niet helemaal. Of je denkt juist “ik wil geen VA, want ik kan niks uitbesteden”, maar de manier waarop je nu werkt is ook niet wat je wil…

Z

Je bent bekend met het fenomeen Human Design.
Je weet misschien ook wel welk energietype je hebt, maar je past het nog niet toe in je bedrijf. Eigenlijk ben je best benieuwd wat dat voor je zou kunnen doen.

Now is your time to Rise & Shine

Waarom kan ik je helpen?

Ik ben Marieke, Quad left, 1/3 Sacral Generator. Een enthousiaste, energieke onderzoeker, die leert door te experimenteren en dol is op structuur. Door de combinatie van mijn gestructureerde manier van denken, mijn liefde voor techniek en mijn passie voor Human Design, kan ik ervoor zorgen dat we jouw business nu écht naar JOUW hand zetten. Niet door een paar standaard trucjes, maar juist door naar jou en je hele business te kijken in combinatie met je Human Design chart.

Door mijn opleiding in logistiek ben ik goed in overzicht creëren, processen stroomlijnen, plannen en organiseren. En met mijn ervaring als (technisch) VA kan ik je als geen ander helpen om je business ook daadwerkelijk handig in te richten op een manier die bij jou past. Zodat jij weer met plezier onderneemt en tijd overhoudt, voor groeien in je business én voor jezelf!

Waarom kan ik je helpen?

Wat kun je verwachten?

Kennismakingsgesprek
Ik wil graag weten wie je bent, en waar je behoeften liggen. Dan kan ik ook een inschatting maken of ik jou kan helpen en mijn aanpak bij je past.

Intake
Je krijgt van mij een intakeformulier met vragen om voor de startsessie te beantwoorden, zodat ik me goed kan voorbereiden en we de sessies ten volle kunnen benutten.

Tussentijds support
Iedere 2 weken hebben we een contactmoment.
Mocht je tussendoor tegen dingen aanlopen, mag je me altijd even appen en antwoord ik je zo snel mogelijk.

Implementatie & een ingerichte business
Vaak kan ik je al helpen met de feitelijke inrichting, maar het kan ook zijn dat er dingen nodig zijn, waarvan ik weet dat ze mogelijk zijn, maar die ik zelf niet voor je kan fiksen. Gelukkig heb ik een enorm netwerk van mensen die dat wel kunnen, dus kan ik je dan in contact brengen met de juiste personen.

Rust in je hoofd, ruimte in je agenda en een business die voor JOU werkt!
Jij bent de baas over jouw business, niet andersom.
Je hebt weer tijd voor jezelf en ervaart de vrijheid waarvoor je bent gaan ondernemen.
Werk is werk en als je niet aan het werk bent, ben je ook écht aanwezig bij je gezin, je vrienden, en jezelf.

Opbouw van het traject:

2 online sessies
Tijdens de startsessie bespreken we jouw wensen en verwachtingen aan de hand van de intake, evenals jouw struggles in je business. Daarnaast nemen we een kijkje in jouw Human Design chart en geef ik je de eerste handvatten om mee aan de slag te gaan.
Na twee weken ben ik heel benieuwd hoe je deze handvatten ervaart en heb ik een eerste plan voor jouw struggles. We duiken wat dieper in je design en kijken waar kansen liggen om voor jou je business lekkerder te laten draaien.

1:1 Livedag  (op een fijne locatie in Den Bosch, geheel verzorgd inclusief lekkere lunch)
Halverwege dit traject gaan we een dag live 1:1 samen aan de slag om jouw struggles praktisch op te lossen en je processen zó in te richten dat het voor jou fijn werkt.
Hoe dat eruit komt te zien? Geen idee! Dat is nou juist voor iedereen anders.

2 online sessies
Twee weken na de livedag hebben we een online sessie waarin we kijken naar hoe je je nieuwe structuur ervaart.
Werkt het voor jou, zoals we voor ogen hebben? Of moeten we nog dingen aanpassen?
Ongeveer een maand na de livedag checken we nog één keertje in, zetten we de laatste puntjes op de i en maken we dat jouw business weer past als een op maat gemaakte jas… zo eentje die heerlijk zit en je nooit meer uit wil doen.

Dit is in grote lijnen de opzet, maar jouw traject is altijd op maat dus er is ruimte om met jou mee te bewegen.

Wat kost dat?

Dit 2 maanden traject gaat €595,- excl. BTW kosten, maar is nu tijdelijk als pilot te boeken voor €395,- excl BTW.

Find JOY in the journey

Zij gingen je voor

Ik heb ons gesprek als zeer prettig ervaren! Marieke legt goed uit wat de basis intenties zijn van Human Design en wat de implicaties zijn van mijn chart. Ook de handvatten (geef je kennis als de ander daarvoor open staat en frustreer jezelf en de ander niet door het te doen op een moment dat de ander er geen boodschap aan heeft) die daaruit voortvloeiden waren zeer zinvol.

Mijn superpowers in de rollen die ik vervul in groepen, oog voor talenten, goede (en snelle) analyses door het stellen van de juiste vraag en één van mijn valkuilen mijn wens om zaken te regelen en niet om hulp te vragen zijn heel herkenbaar.

Super interessant om nog eens op door te gaan!

Henriëtte

2/4 Splenic Projector

Veelgestelde vragen

Ik ben nog helemaal nieuw in Human Design, is dit traject iets voor mij?

Zeker, het belangrijkste is dat je open staat voor dat wat Human Design je voor handvatten kan geven. Je hebt zelf geen kennis over het systeem nodig, slechts je geboortegegevens.

Ik ben al langer bekend met Human Design, heeft dit traject zin voor mij?

Absoluut. Kennis over Human Design is iets anders dan het toepassen, en zeker anders dan het toepassen in je business. Als je twijfelt of dit traject iets voor jou toevoegt, neem dan even contact met me op.

Waarom heb je mijn exacte geboortetijd nodig?

Jouw Human Design chart bestaat uit vele elementen. Een aantal onderdelen veranderen haast per minuut.

Ik weet mijn geboortetijd niet. Wat nu?

Misschien weten je ouders je jouw geboortetijd te vertellen. Anders kun je ook altijd je geboorteakte opvragen bij de gemeente waar je geboren bent. Dit kan gewoon online met behulp van je DigiD.

Wanneer kan ik starten?

Neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek.
Als we een klik hebben, plannen we, als je wilt, direct de eerste sessie in.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Stuur me even een mailtje met je vraag, ik help je graag verder