Wil jij inzicht in jouw
Human Design?

Boek een sessie, maak kennis met jouw Human Design Chart en ontdek wat het ook jou kan brengen.

Wil jij ontdekken hoe jouw Human Design in elkaar zit?

Hiervoor geef ik Basisreadings en Deep Dive Sessies en bied ik je de kans om kennis te maken met je Human Design. Of juist een slag dieper inzicht te krijgen in wat jouw HD chart je allemaal kan vertellen.

Ben je ondernemer? Ga dan na een Basisreading voor een Deep Dive Business sessie en leer hoe je Human Design kan toepassen in jouw business.

Sessie

Zij gingen je voor

Ik heb ons gesprek als zeer prettig ervaren! Marieke legt goed uit wat de basis intenties zijn van HD en wat de implicaties zijn van mijn chart. Ook de handvatten (geef je kennis als de ander daarvoor open staat en frustreer jezelf en de ander niet door het te doen op een moment dat de ander er geen boodschap aan heeft) die daaruit voortvloeiden waren zeer zinvol.

Mijn superpowers in de rollen die ik vervul in groepen, oog voor talenten, goede (en snelle) analyses door het stellen van de juiste vraag en één van mijn valkuilen mijn wens om zaken te regelen en niet om hulp te vragen zijn heel herkenbaar.

Super interessant om nog eens op door te gaan!

Henriëtte

Find JOY in the journey

En wie ben jij dan?

Ik ben Marieke, Quad left, 1/3 Sacral Generator.

Een enthousiaste, energieke onderzoeker, die leert door te experimenteren en dol is op structuur.

Door de combinatie van mijn gestructureerde manier van denken en mijn passie voor Human Design, breng ik je inzichten in jezelf, aan de hand van jouw chart en geef ik je praktische handvatten om dit te kunnen gebruiken in jouw dagelijkse leven.

Niet door een paar standaard trucjes, maar juist door naar jou en jouw leven of business te kijken in combinatie met je HD-chart.

Wie ben jij dan?

Veelgestelde vragen

Ik ben nog helemaal nieuw in Human Design, is zo'n basisreading iets voor mij?

Zeker, het belangrijkste is dat je open staat voor dat wat Human Design je voor handvatten kan geven. Je hebt zelf geen kennis over het systeem nodig, slechts je geboortegegevens.

Hoe uitgebreid is de basisreading?

Tijdens de basisreading kijken we naar de basis van jouw Human Design. Jouw type met bijbehorende strategie, je autoriteit en je profiel. Daarmee kun je zelf namelijk het vlotst aan de slag.
Ik zou er uren over kunnen vol lullen, maar dan overweldig ik je met een heleboel informatie. Dus we beginnen met het belangrijkste en meest praktische stuk.

Tijdens een Deep Dive sessie kijk ik daarnaast ook naar de rest van jouw chart, bijvoorbeeld je centers, kanalen, poorten en variabelen.

Ik ben nog helemaal nieuw in Human Design, is zo'n Deep Dive sessie iets voor mij?

Nee, voor een Deep Dive sessie is basiskennis noodzakelijk.
Mijn ervaring is, dat als je nog niet je Strategie en Autoriteit kent en toepast, de Deep Dive erg overweldigend kan zijn.
Daardoor haal je er niet uit wat ik je gun en dat zou natuurlijk zonde zijn.

Ik ben al langer bekend met Human Design, heeft een sessie zin voor mij?

Absoluut.
Kennis over Human Design is iets anders dan het toepassen. Als je de basis van jouw chart al kent, is een Deep Dive sessie heel interessant.
En voor exclusief voor ondernemers is er de Deep Dive Business.

Heeft je chart nauwelijks geheimen meer voor je, maar wil je leren hoe je dit toepast in je dagelijkse business, kijk dan eens bij Business Joy by Design

Waarom heb je mijn exacte geboortetijd nodig?

Jouw HD-chart bestaat uit vele elementen. Een aantal onderdelen veranderen haast per minuut.

Ik weet mijn geboortetijd niet. Wat nu?

Misschien weten je ouders je jouw geboortetijd te vertellen. Anders kun je ook altijd je geboorteakte opvragen bij de gemeente waar je geboren bent. Dit kan gewoon online met behulp van je DigiD.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Stuur me even een mailtje met je vraag, ik help je graag verder